Handelsbetingelser på naturstensgruppen.dk

Nedenstående handelsbetingelser danner aftalegrundlag for alle leverancer fra naturstensgruppen.dk

Når køber varer på naturstensgruppen.dk, erklærer køber med markering af feltet, “jeg har læst og accepteret naturstensgruppen.dk vilkår” sig indforstået med betingelserne i nærværende aftale.

Handelsbetingelser:

Du handler med:
Naturstensgruppen A/S
Peder Skrams Vej 8-16
DK-5220 Odense SØ
tlf.: +45 66 15 76 15
fax.: +45 66 15 76 55
info@naturstensgruppen.dk
CVR nr.: 83016612

Priser
Alle priser er ab fabrik. Priserne er fritblivende og kan ændres uden varsel.
Der tages forbehold for trykfejl, produktændringer samt ændringer i statslige afgifter.

Alle priser er inkl. moms

Levering
Leveringstiden kan som regel overholdes ved omgående ordreafgivelse, men er dog ikke bindende for naturstensgruppen.dk og kan kun betragtes som vejledende. Ret til mellemsalg forbeholdes.

Overskridelse af leveringstiden kan ikke betragtes som annulleringsgrundlag, såfremt årsagen skyldes forhold, som naturstensgruppen.dk ikke kan kontrollere.
Leveringstiden kan forlænges i alle tilfælde af force majeure, strejke, lockout, naturkatastrofer, større skader på produktionsapparatet, havari, forlis, krigstilstande, transportforsinkelser eller andre hændelser, som naturstensgruppen.dk ikke kan kontrollere. Granitfliser.dk er i sådanne tilfælde berettiget til at udskyde eller annullere ordren uden, at det giver køber ret til at kræve erstatning eller fremsætte krav af nogen art.

Omkostninger såsom dagbøder og lignende, opstået som følge af overskridelse af leveringstiden dækkes ikke af naturstensgruppen.dk

Leveringstiden regnes fra modtagelsen af alle nødvendige bilag.

Levering af varer fra naturstensgruppen.dk anses for sket, når kunden har modtaget vare, aflæsset på kundens adresse. Aflæsningen foregår med lift/palleløfter, og kræver derfor hårdt underlag. Det er ofte muligt af efterkomme ønsker om speciel placering på grunden – dog kun hvis chaufføren skønner at det er forsvarligt – og kan gøres uden risiko for at beskadige omgivelser og flisebelægning, samt inden for tidsrammen.

Leveringen sker med naturstensgruppen.dk´s vognmand. Leveringen vil ske inden for en uge, med mindre der er aftalt andet. Ved levering tillægges fakturaen altid fragt og evt. emballage.

Måltolerancer
Følgende tolerancer må accepteres på tykkelsen – +/- 10 % (på kløvede materialer evt. mere).

Naturstens egenarter
Følgende egenarter berettiger ikke til reklamation, hvis de er behandlet fagmæssigt korrekt:
· Granittyper m/ ensartet mønster – disse typer kan have naturpletter (op til 15 cm2 i størrelsen). Naturpletter ses som en større ensfarvet plet i mønsteret, afhængig af kontrasten mellem pletternes eller årernes farve og pladens bundfarve. Svindrevner kan forekomme.
· ”Elefantfødder” – disse ses som en mat plet på den polerede plade, og de kan ikke poleres op.
· Granittyper m/ årede og flammede mønstre – i disse typer kan der forekomme væsentlige farve- og strukturvariationer; også på den enkelte plade. Svindrevner kan forekomme.
· I mange stentyper kan der forekomme små fordybninger og huller i overfladen, som ikke kan spartles ud.
· Brunlige årer kaldet ”glasårer” er en naturlig forekomst i visse stentyper, især Mocca Creme. Disse må ikke forveksles med revner og berettiger ikke til reklamation.
· Visse stentyper er dannet således, at den polerer overflade fremstår med mindre felter eller årer der ikke kan blankpoleres.
· Naturens egenarter som f.eks. sandhuller, glasårer, porøse overflader og koncentrationer af farvepigment, der fremstår som plettet, er en naturlig del af natursten og berettiger ikke til reklamation.

Reklamation
Der ydes 2 års reklamationsret. Reklamationer over transportskader og synlige fejl vil kun blive accepteret, såfremt reklamationen påtales straks til fragtføreren, samt at reklamationen skrives på fragtbrevet med tydelig angivelse af karakter.

Varer skal kontrolleres straks efter modtagelsen. Reklamationer skal fremsendes skriftligt senest 8 dage efter leveringen. I modsat fald accepteres reklamationer ikke.

Reklamation efter videresalg, forarbejdning eller montering accepteres ikke.

Fortrydelsesret
Ethvert køb foretaget fra naturstensgruppen.dk er omfattet af fortrydelsesret således, at køber inden for 14 dage fra modtagelsen af varen kan returnere varen til sælger, men kun såfremt varen er i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Herunder emballage, paller, m.m.
Ved specialfremstillede produkter bortfalder fortrydelsesretten fra det tidspunkt, hvor arbejdet på varen er påbegyndt efter din accept.
Køber afholder fragtomkostninger ved returnering af varen direkte til sælger, og returnering pr. postopkrævning eller efterkrav accepteres ikke. Køber skal, såfremt fortrydelsesretten udnyttes, give skriftlig meddelelse til naturstensgruppen.dk herom med angivelse af ordre- og varenummer samt kontonummer til brug ved refusionen af købesummen.

Betaling
Betaling foregår med Dankort eller e-Dankort på granitlfiser.dk. Betalingen gennemføres når varen afsendes fra vores lager.
PBS opkræver et gebyr for anvendelse af betalingskort. Granitfliser.dk har valgt at dække disse omkostninger, hvis du bruger Dankort eller e-Dankort.

Behandling af personoplysninger:

For at kunne gennemføre dit køb har vi brug for dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruger vi udelukkende til ekspedition af din bestilling, og vi videregiver ikke oplysningerne til andre. Derudover bruger vi på vores hjemmeside cookies til at indsamle ikke-personlige oplysninger til statistiske formål og for at forbedre vores hjemmeside. Såfremt du måtte ønske at få indsigt i, hvilke oplysninger vi gemmer eller ønsker at gøre indsigelser eller rettelser til oplysningerne kan du rette henvendelse til os på kontaktinformationen angivet ovenfor.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar