Naturstensgruppen A/S er leveringsdygtig i alle typer opgaver – lige fra de mindre til de helt store og mere komplekse løsninger.

  • Vi samarbejder med arkitekt, entreprenør og bygherre i valget af materialer, forarbejdning osv og laver skræddersyede løsninger til det enkelte projekt.
  • Levering sker fra vor egenproduktion centralt placeret i Danmark (Odense) eller igennem en af vores udenlandske samarbejdspartnere primært i Europa, Indien og i Kina.
  • Nøgleord ved projektsager er erfaring med brugen af den enkelte stentype, og en velfungerende logistik. Det er forudsætningen for, at vi kan være konkurrencedygtige og kan levere til aftalt tid og pris. Vores erfaring og vores størrelse gør os i stand til, at udbedre eventuelle mangler hurtigt og effektivt.

Privatbolig

Restaurant Alchemist

Great Northern i Kerteminde

Her arbejdede vi med store emner i størrelsen 150×300 cm. Opgaven var udfordrende, da det stiller store krav til præcision osv at arbejde med så store emner.

Vandpejlet er lavet af Nero Assoluto granit fra Zimbabwe med waterjet-indlæg af lysegrå Cela-granit fra Portugal.

Egeris Kirke i Skive

Egeris Kirke i Skive med nyt flot gulv leveret af Naturstensgruppen.
Stenene er Ølandskalksten HORS Gillberga med en børstet overflade. Det er en klassisk sten, som er brugt i anderledes formater for at give et mere moderne udtryk.

Boltingaard Gods på Fyn

Godset skulle have nyt køkken, entre og badeværelser. Vi har brugt klassiske sten som tysk kalksten, Jura Gelb, svensk Ølandskalksten og Travertin Classico Light.

Marriot Hotel

BODØ Rådhus (Norge)

Ca. 2500 m2 facadeelementer i Jura Gelb kalksten

Kompleks 3D facade med elementer i forskellige geometriske former. De fleste med flervejs smig.

Arkitekt: atelier lorentzen langkilde

Entreprenør: HS Hansen A/S